مسئول پروژه نخستین نشریه صوتی ادبیات ایران و عضو گروه اجرایی این نشریه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این نشریه صوتی فعلا دارای دو بخش داستان و شعر است ولی در نظر داریم برای غنیتر شدن و همچنین جذابتر شدن آن برای مخاطب، بخش نقد، بررسی و گفتگو را هم در شمارههای بعد اضافه کنیم.
اسماعیل قنواتی افزود: در حال تهیه و تدوین مطالب شماره نخست هستیم و هنوز کار ضبط آثار شروع نشده است. روند کار هم بدین شکل است که یک گروه گزینش و داوری آثار منتخب را مورد بازبینی قرار میدهد و پس از تایید آنها کار ضبط در استودیو آغاز میشود. سپس نشریه صوتی بر روی لوح فشرده تولید و توزیع میشود.
قنواتی درباره مجوز دولتی این کار و همچنین سیستم توزیع آن گفت: ما برای این کار از اداره کل ارشاد استان خوزستان مجوز دریافت کردهایم و در نظر داریم سی دیهای کار را در سطح کشوری توزیع کنیم .البته تا چند شماره اول امکان دسترسی رایگان به نشریه در اینترنت هم موجود است.
مسئول پروژه نخستین نشریه صوتی ادبیات ایران ادامه داد: برای آشنایی مخاطب با این نشریه تا چند شماره اول را چه در قالب اینترنتی و چه سی دی رایگان در اختیار علاقمندان قرار میدهیم و پس از جا افتادن کار برای آن مبلغی در نظر میگیریم.
وی دلایل شکلگیری و اجرای این ایده را اینگونه بیان کرد: این ایده از آنجا شکل گرفت که استقبال خوبی از کتابها و شعرهای "گویا" در اینترنت شد. امروزه و در عصر زندگی مدرن شاید خیلیها برای خواندن کتاب وقت و حوصله نداشته باشند ولی فایلهای صوتی برایشان در دسترستر است.ما هم از این طریق تلاش کردیم دسترسی به ادبیات را برای عدهای بیشتر از افراد فراهم کنیم.
قنواتی افرادی که وی را در این پروژه همراهی میکنند اینگونه معرفی کرد: محمد عابدی دبیر نشریه، ابراهیم دمشناس مسئول بخش داستان، مجید پروانهپور و مجید روانجو مسئول بخش شعر نشریه هستند.
وی در پایان گفت: سعی میکنیم در بخش شعر و داستان همراه با خواندن متن و شعر از افراد مختلف برای تحلیل و گفتگو استفاده و فرصت آشنایی با نویسندگان و شاعران مختلف را برای مخاطب فراهم کنیم. انتخاب افراد برعهده همان هیئت داوری و انتخاب است و ناشناس یا سرشناس بودن افراد ملاک ما نیست.
نظر شما